Sitemap
 

Har du forslag eller ideer til emner, så send os en mail på

redaktion@jobcard.dk

Eller har du lyst til selv at skrive et indlæg og dele dine erfaringer med jobsøgning med andre, så send os en mail på

redaktion@jobcard.dk

Send denne side til en ven

Min E-mail:
Mit navn
Modtagers E-mail
Besked 


De fik hjælp til deres jobsøgning

Af: Gitte Kristensen

Montør John Jensen, Ålborg

Jeg havde siddet i det samme job i nogle år, og var egentligt ganske tilfreds, men så blev jeg opfordret til at søge et job, som var lige mig.

Jeg havde en uge til at skrive en ansøgning og et CV. Bare tanken gjorde mig stresset. Jeg er ikke den store ørn til at formulere mig.Det var lige før, at det afholdt mig fra overhovedet at lægge billet ind på jobbet.

En af mine gode venner anbefalede mig at bruge JobCard. Jeg var faktisk noget skeptisk. Dagene gik, og jeg var efterhånden presset på tid. Men jeg må sige, jeg blev positivt overrasket. Det gik meget nemt med at udfylde de elektroniske skabeloner i Generatorerne.

Jeg var dog ikke helt tilfreds med formuleringerne i min ansøgning. Jeg har aldrig været god til at formulere mig, og det der med at fremhæve sig selv er slet ikke mig – man er vel jyde. Så jeg besluttede mig for at få at hjælp fra QuickSvar.

Jeg modtog en god feed back, som jeg virkelig kunne bruge til noget. Jeg fik forslag til nogle gode indledninger, og jeg blev gjort opmærksom på, at jeg havde indtil flere kvalifikationer, der var relevante for jobbet, som jeg slet ikke havde nævnt!

Da jeg tilføjede de forskellige forslag i min ansøgning, kunne jeg klart se forskellen, og jeg blev faktisk rigtigt tilfreds med min ansøgning.

Fremover vil jeg aldrig mere være bekymret for at skrive hverken CV eller ansøgning. Jeg synes, det er super, at man kan få en professionel hjælpende hånd – hvis man har brug for det.

Nick Hansen, Ringsted

Jeg kan ikke fordrage at skrive CV. For det første synes jeg, det tager en pokkers tid at skrive om sine forskellige jobs og kurser, og som årene går, bliver listen længere og længere.

Jeg synes også, det kan være svært at huske det hele, og beskrive de forskellige jobs og arbejdsopgaver. Ydermere skal det jo helst også se pænt ud og sættes flot op. Det er bare besværligt og så tager det lang tid.

Men jeg skulle altså bruge et CV, og jeg havde fået anbefalet at bruge JobCards CV Generator. Og jeg må tilstå, det gik meget nemt. Det er bare at udfylde kolonnerne, og svare på spørgsmålene. Samtidigt kan man hente hjælp i guiden, hvis man er i tvivl om noget. Det tog ingen tid, og det var faktisk både nemt og hurtigt.

Da jeg var færdig med at lave mit CV i Generatoren, kunne jeg godt se, at det var blevet lidt for omfangsrigt. Det manglede at blive tilpasset og justeret, men jeg havde svært ved at overskue, hvad der skulle med, og hvad kunne jeg undlade. Samtidigt er jeg en doven fyr, der helst springer over hvor gærdet er lavest -

så jeg tog den nemme løsning og sendte mit CV til QuckSvar. Inden for 24 timer modtog jeg en rapport med konkrete anvisninger og forslag til, hvad jeg kunne foretage af ændringer og forbedringer. Blandt andet blev hele mit karriereforløb reduceret kraftigt, så det kun var det, som var aktuelt og relevant, der fremgik af mit CV. Det samme gjaldt kurser og efteruddannelse, hvor jeg havde listet alt siden 80’erne, den blev også reduceret kraftigt.

Da jeg havde foretaget de forskellige ændringer, kunne jeg se en markant forskel fra det første CV til den endelige udgave. Det er fedt at have fået et professionelt CV – som er i orden.

Sygehjælper Camilla Lundgren, Kolding

Jeg har et krævende job samt mand og 2 børn. Vi bor i hus med have, så der er nok at se til på alle fronter. Jeg er i min hverdag hængt ret hårdt op. Det er et kapløb med tiden, og det kræver sin kvinde få logistikken til at hænge sammen.

For kort tid siden så jeg pludselig helt tilfældigt mit drømmejob i avisen. Det lå tættere på mit hjem, jeg kunne spare meget tid på transporten. Desuden ved jeg fra andre, at det på alle måder er et godt sted at arbejde, kollegialt som fagligt.

Men jeg kunne simpelthen ikke overskue at skulle finde tid til at skrive ansøgning og CV. Hvornår skulle jeg få tid til det! Når jeg endelig har lidt tid for mig selv, så er jeg træt og færdig og besvimer nærmest foran fjernsynet.

Men deadline for at søge jobbet nærmerde sig, og en sen aften sad jeg og surfede på nettet for at finde hjælp til jobsøgningen. Her fandt jeg JobCard.dk. Jeg udfyldte både CV og ansøgningsgeneratoren og havde på ingen tid både et CV og ansøgning.

Det var flere år siden, at jeg sidst har været jobsøgende, så der var en hel del ting, jeg var i tvivl om. Derfor sendte jeg både mit CV og ansøgning til QuickSvar og gik i seng med god samvittighed. Nu var det bare at vente på svar fra QuickSvar.

Det modtog jeg næste dag. Både for ansøgningen og CV modtog jeg nogle konkrete anvisninger på, hvad jeg kunne gøre og så var det bare at tilføje det i ansøgningen og CV. Det blev hurtigt færdigt og klar til at blive sendt.

Jeg var meget glad for at have adgang til professionel hjælp. Man slipper for en masse bekymringer og overvejelser, hvis man ikke ved, hvordan man skal gribe det an. Med hjælp fra JobCard gik det hurtigt og nemt både med ansøgning og CV, og det tog ingen tid. Jeg kan kun give JobCard mine varmeste anbefalinger.Copyright JobCard - Kopiering kun efter skriftlig aftale


Hvad mener du:

Navn:
Email:
Overskrift:
Kommentar: