Sitemap
 

Har du forslag eller ideer til emner, så send os en mail på

redaktion@jobcard.dk

Eller har du lyst til selv at skrive et indlæg og dele dine erfaringer med jobsøgning med andre, så send os en mail på

redaktion@jobcard.dk

Send denne side til en ven

Min E-mail:
Mit navn
Modtagers E-mail
Besked 


Få hjælp til din ansøgning

Af: Gitte Schramm

En ansøgning svarer til et salgsbrev – Hvor du skal ”sælge dig selv og dine kvalifikationer ” – Så du bliver inviteret til jobsamtale.

Du har ét skud i bøssen.

Ansøgningens eneste funktion er altså at åbne døren. Du har cirka en side til at gøre godt med i din ansøgning. Så kunsten er at vælge sine ord med omhu.

Du har ét skud i bøssen! Rammer du forbi – og ryger i bunken for afslag – er muligheden forpasset. Derfor er det vigtigt at din ansøgning er i orden.

Hvorfor er det så svært at skrive en god ansøgning.

Det at beskrive sine egne kvalifikationer og kompetencer kan i sig selv være en udfordring.

De fleste af os er meget indforstået med det, som vi beskæftiger os med i det daglige. Det kan være svært at sætte ord på. Specielt så det kan læses og forståes af en udenforstående med helt andre forudsætninger.

Desuden har vi alle sammen en evne til at tage os selv og ikke mindst vores kvalifikationer og talenter for givet. Det kan være svært at se sine egne gode sider og talenter. Med fare for at det slet ikke kommer med, hverken i ansøgningen eller CV’et.

En klassisk fejl, som mange laver er, at de glemmer at sætte sig i modtagerens sted, når de skriver en ansøgning. Resultatet er kommunikationen rammer helt ved siden af. Så er der selve sproget, hvordan finder man rette tone og sprogbrug, og hvordan med selve formuleringerne!

Nu kan du få professionel hjælp

Men nu er det hjælp at hente. Med QuickSvar modtager du indenfor 24 timer en professionel feed back / tilbagemelding med konkrete løsningsforslag.

Vores rådgivere/konsulenter har alle en mangeårig baggrund indenfor rekruttering og HR.

Vi kender den anden side af bordet, og er vant til at læse CV’ere og ansøgninger. Vi ved, hvad der skal lægges vægt på, og hvad du skal fremhæve ved din baggrund for at blive kaldt til jobsamtale. Vi ved også, hvad man ikke skal skrive.

Denne viden og kompetence kan du nu få adgang til med QuickSvar.

Copyright JobCard - Kopiering kun efter skriftlig aftale


Hvad mener du:

Navn:
Email:
Overskrift:
Kommentar: