Sitemap
 

Har du forslag eller ideer til emner, så send os en mail på

redaktion@jobcard.dk

Eller har du lyst til selv at skrive et indlæg og dele dine erfaringer med jobsøgning med andre, så send os en mail på

redaktion@jobcard.dk

Send denne side til en ven

Min E-mail:
Mit navn
Modtagers E-mail
Besked 


18.121 ledige stillinger

Af: Gitte Schramm

I alle brancher er der sæsonudsving – dette gælder også jobmarkedet, hvor april / maj er nogle af de bedste måneder med flest annoncerede og ledige stillinger.

Så hvis du, kære læser, er jobsøgende, så er det NU du skal sætte alle kræfter ind på din jobsøgning.

For som tiden går, så vil der blive færre og færre annoncerede stillinger lige ind til efteråret, hvor det igen er ”højsæson” på jobmarkedet.

I jobCard.dk er vi lige blevet partnere med CareerJet, som er en søgemaskine, og ifølge vores vurderinger den bedste, der pt findes på jobmarkedet.

CareerJet har i skrivende stud 18.121 ledige stillinger alene i Danmark, hvor søgemaskinen JobIndex til sammenligning kun har cirka 7236 jobannoncer.

Desuden er CareerJet særdeles brugervenlig, og søgemulighederne er mange.

I søgefeltet ”Hvad” her kan du søge på jobtitel, nøgleord eller firmanavn. Og i søgefeltet ”Hvor” kan du søge på by, region eller land.

Sidst nævnte bevirker, at du kan få et overblik over, hvad der er af ledige stillinger i netop dit lokalområde.

Drømmer du om at arbejde i udlandet, så er det også muligt at finde ledige stillinger globalt over hele verden.

Prøv selv CareerJet

Klik her CareerJet

Held og lykke med din jobsøgning.Copyright JobCard - Kopiering kun efter skriftlig aftale


Hvad mener du:

pædagogmedhjælper
ann-mari stenger, den 07-06-2009 11:20:16
pædagogmedbjælper
Tine Jensen
Tina Jensen, den 16-07-2009 17:30:40
JJeg er 42 år gammel kvinde, og jeg er på udkig efter et job.I mig meget fleksibel og socialiable person. Jeg har en vis erfaring i pædagomedbjælper. Jeg håber, I vil høre fra dig snart.
HR interesseret dame
Tine Troest, den 18-07-2009 11:34:44
44 år ung dame søger job indenfor HR, forretningsudvikling, orgnisationsændringer og implementering af sådanne eller marketing. Jeg har ledererfaring og er en glad, kreativ og motiverende person med enormt meget drive. Har erfaring med opstart af nye virksomheder. Er uddannet indenfor drift og planlægnig, samt ledelse og samarbejde. Kan coache og motivere medarbejdere og kollegaer. Kan arbejde på og med alle niveauer i en virksomhed. Håber at høre fra en interesseret virksomhed snarest da jeg er ivrig efter at komme i job igen. Med venlig hilsen Tine Troest
Erfaren elektronik hardware udvikler søger udfording
Werner Blankenber_g , den 18-07-2009 14:19:19
26 års erfaring med elektronik R&D hardware udvikling og teknisk projekt managements erfaring fra Motorola og Schneider Electric. Det indeholder en stor erfaring med alle udviklings faserne, lige fra ide´fasen, udarbejdelse af kravspecifikationen, produktspecifikationen, udviklingen og test af løsning, til og med produktions implementeringen. Udviklings erfaringen er stor og bred med analog, digital, mikroprocessor, embedded, hf og emc hardware udvikling. Desuden er jeg stærk på dokumentationen. Samt har jeg teknisk projekt styrings ekspertise. Er team player. Cv og kontakt på http://www.c22.dk/wbjob/ Med venlig Hilsen WB
job søges
joan fugate, den 26-11-2009 18:12:48
hi jeg er 48 år og er lige kommet tilbage fra udlandet hvor jeg har været i 20 år jeg søger et job lige meget hvad jeg har arbejdet i forretninger og gjort rent i de meste a mit liv men også været hjemmehjælper i 6 år og arbejdet som frivillig på en skole og har arbejdet med handicapped børn i 1 år lige for øjebliket arbejder jeg på rustfri DK til den 23 december jeg bliver skør at gå hjemme så vær sød og giv mig et prøv jeg kommer altid til tiden eller før og arbejder hård er meget venlig og kommer godt ud af det med alle menesker jeg bor i øjeblikket ved min nevø og hans familie i nakskov men er villig til at flytte hvor arbejdet er på forhånd tak
chauffør
Gitte Jensen, den 19-03-2010 11:18:08
Ønsker chauffør job, som handicapchauffør, buschauffør, sygetransport, og lign. Jeg er 38 år gl. bor i Glostrup sammen med min mand og vores hunde. Jeg har sidste år taget kørerkort til taxa, b-erhverv, lastbil, og bus/bus-erhverv. Er smilene, glad, humor, pligtopfyldene, mødestabil. Har de sidste 20 år arbejdet på kontor, men ønsker andre udfordringer.
Svejser / Produktion
Klaus, den 30-03-2010 20:25:14
Jeg er 31 år gl bor i Vejle. Jeg har lige fået midt Svejse Certifikat fornyet og har til Mag proces 135 og 136, Har os Certifikat til Tig 141 i sort rør.Er smilene, glad, humor, pligtopfyldene, mødestabil
Uddannet pædagog
Martens Dæhnfeldt, 22 april 2010 , den 22-04-2010 23:06:48
Hej jeg er 29 år, uddannet pædagog og har viljen og lysten til at arbejde i eget fagområde. Mine kompetencer er tegning, basket, fodbold, stopdans eller limbo og så elsker jeg at læse små eventyr historier. Kørekort kategori B som mit fornavn Bruno.:)
Serviceminded kvinde søger nye udfordringer
Neel Brosell, den 18-05-2010 11:23:32
Jeg er en frisk, serviceminded og særdeles udadvendt kvinde som søger nye udfordringer indenfor: Kontor, administration og reception. Jeg har en solid erhvervserfaring indenfor ovennævnte områder. Jeg er en person med et meget positivt livssyn, lytter, pligtopfyldende,humoristisk og ser en ære i at få tingene fra hånden. Jeg fungerer bedst i et struktureret og velfungerende arbejdsmiljø. Mine fritidsinteresser er: Yoga, læse bøger og rejse. Jeg har kørekort kategori B. Venlig hilsen Neel Brosell
VVS´er søger job som pædagomedhjælper
Christian Pedersen, den 16-06-2010 09:30:51
Jeg har været i VVS faget i over 10 år, men søger nu job som pædagomedhjælper, da jeg ønsker et job jeg kan være glad for at stå op til. Jeg er stabil, initiativrig, og engageret... Jeg er musiker af hjertet, elsker børn og børneaktiviteter som boldspil, brætspil, rollespil, håndværk og andre kreative inputs... Jeg er bor i Rødovre, er 30 år gammel, og har selv en søn på 6 år. Jeg glæder mig til at høre fra dig ;)
IT og Lager Mand
Jimmi Fjordager, den 12-08-2010 12:16:33
Jeg er en frisk og serviceminded person, der har haft ansvaret for varemodtagelse på et par lager og har fin erfaring med dette. Jeg har kørt som IT-konsulent og serviseret privates hjemme pc'er, printere, andet hardware og software. Jeg søger job inden for begge stillinger da jeg befinder mig godt i begge job. Jeg er 35 år og kommer fra Køge hvor jeg bor sammen med min kæreste og 2 katte. Jeg glæder mig til en god samtale med dig.
chauffør
erdal duymaz, den 13-10-2010 11:55:51
Ønsker chauffør itte Jensen, den 19-03-2010 11:18:08 Ønsker chauffør job, som handicapchauffør, buschauffør, sygetransport, og lign.job, handicap
Chauffør
Erdal Duymaz, den 13-10-2010 12:04:23
Ønsker chauffør job,som taxachauffør,handicapchauffør, sygetransport,og lignende job.Jeg bor i ishøj og 42 år bor sammen med famile.er smilline, mødepligt, stabil og frisk Sidste 3 år arbejde som taxa chauffør. Jeg glæder mig til at høre fra dig,.
Chauffør
Erdal Duymaz, den 13-10-2010 12:04:53
Ønsker chauffør job,som taxachauffør,handicapchauffør, sygetransport,og lignende job.Jeg bor i ishøj og 42 år bor sammen med famile.er smilline, mødepligt, stabil og frisk Sidste 3 år arbejde som taxa chauffør. Jeg glæder mig til at høre fra dig,.
taxchauffør
munevver, den 04-11-2010 15:12:05
kun til wekend eller til 3 dage
Kontor, reception, administration.
Ellis Vest Thomsen, den 27-01-2011 12:25:49
C V Navn: Ellis Vest Thomsen Adresse: Østbrovej 22 Postnummer 2600 Glostrup Tlf. nr.: 26 29 81 21 E-mail adr.: jt55@vip.cybercity.dk Resume: Kort om mig: Jeg er udadvendt, morgenfrisk og imødekommende. Som det fremgår af min CV, har jeg i nogle år været selvstændig, men mine spidskompetencer ligger inden for kontor og administration. Som vikar gennem mange år er jeg omstillingsvant, og jeg har nemt ved at sætte mig ind i nye arbejdsområder herunder mange nye omstillingsanlæg. Jeg er hurtig på tasterne, kan lide at få en travl og hektisk hverdag til at hænge sammen og varetage mine opgaver i en positiv ånd. 2008 – 2010 Firma: A.P. Botved A/S Beskæftigelse: Faktureringsmedarbejder Arbejdsområder Fakturering af montørers arbejdssedler, rykning af inkassokundeer, arkivering, telefonbetjening, ad hoc opgaver. 2007-2008 Firma: Griffin ejendoms- og investeringsfirma Beskæftigelse: Receptionist. Arbejdsområder: Telefonbetjening, mødebooking, kuvertering, arkivering, modtagelse af gæster, postsortering, fordeling af post i huset, frankering, bestilling af DHL, TNT, TAXA, og andre pakketransportkørsler, samt opdækning og afrydning af mødelokaler. 2006 – 2007 Firma: Formula A/S Beskæftigelse: Receptionist. Arbejdsområder: Telefonbetjening, modtagelse af gæster, postsortering, frankering, kuvertering, arkivering, diverse fakturerings- opgaver for bogholderiet, bestilling af DHL m.m. 1999 – 2005 Firma: Kampsax/Cowi A/S rådgivende ingeniører. Beskæftigelse: Receptionist. Arbejdsområder: Telefonbetjening i call-center for husets ca. 3000 medarbejdere i både ind- og udland om formiddagen. Eftermiddag: Modtagelse af husets gæster fra ind- og udland i hovedreceptionen . Mødebooking, samt videreformidling af indkomne mail, kopier, telefonbeskeder, til medarbejdere i ind og udland. Bestilling af Taxa m.m. for husets gæster. - 2 - Ellis Vest Thomsen Tlf. 26 29 81 21 1995 – 1999 Firma: Egen Fish and chips restauration i Valby samt Take away Beskæftigelse: Åbnede Danmarks første originale Fish and chips efter engelsk koncept, med importering af samtlige maskiner fra England. Indkøb af fisk fra hanstholm, servering, samt salg ud af huset. 1991 – 1995 Firma: Dagrofa detailkæden S-engros i Glostrup. Beskæftigelse: Receptionist og leder af husets reception. Arbejdsområder: Telefonbetjening, modtagelse af gæster, frankering, uddelegering af arbejdsopgaver til husets piccoliner, der var tilknyttet receptionen. 1987 – 1991 Firma Egen restauration i Benidorm ved Solkysten i Spanien. - Arbejdsområder: Restauration med egen breakfast, dansk smørrebrød samt få danske retter og barservering. Indkøb på markeder hver dag. Kursus i Spansk nogle gange om ugen. 1978 – 1987 Firma: Miljøkontrollen/Skadedyrskontrollen i København. Beskæftigelse: Kontorassistent. Arbejdsområder: Sekretær for Miljøkontrollens afdelingschef samt vikar for borgmesterens sekretær ved ferie og sygdom. Referant ved bestyrelses- og samarbejdsudvalgsmøder. Renskrift af referater og videreformidling. Renskrift af specialrapporter omkring lugt- og luftforurening for afdelingens ingeniører. Korrekturlæsning af udgående skrivelser og miljøartikler samt afløsning i receptionen ved ferie og sygdom. De sidste tre år sekretær for chef samt 30 rottefængere i Skadedyrskontrollen, samt varetagelse af indfangning af herereløse katte i hele Storkøbenhavn i samarbejde med Kattens værn. 1974 – 1978 Firma: Statsanstalten for Livsforsikring A/S. Beskæftigelse: Kontorassistent. Arbejdsområder: Modtagelse af kunder ved skranken, rådgivning ved tilbagekøb af forsikringer samt sagsbehandling og renskrivning af diverse sagsakter. 1971 – 1974 Firma: Vilhelm Christiansens Vinfirma/P. F. Heering Beskæftigelse: Kontorassistent. Arbejdsområde: Salgsafdeling, telefonbetjening, udfylde og renskrive ordremodtagelse, udfylde og renskrive export- og importblanketter. - 3 - Ellis Vest Thomsen Tlf. 26 29 81 21 Sprogkendskab: Dansk: God i skrift og tale. Engelsk: God i tale. Svensk: Godt kendskab Norsk: Godt kendskab IT-kundskab: Kendskab til Word Kendskab til Outlook Kendskab til Sapp Kendskab til C5 Kendskab til mange forskellige omstillingsborde. Referencer: Kan indhentes efter aftale. Kørekort: Ja (B) Fritidsinteresser: Logesøster under Odd Fellow på 9 år. Styrketræning og motion i fitnesscenter. Rejse på ferie til familie i udlandet. Passe dejligt lille hus og stor have om sommeren. C V Navn: Ellis Vest Thomsen Adresse: Østbrovej 22 Postnummer 2600 Glostrup Tlf. nr.: 26 29 81 21 E-mail adr.: jt55@vip.cybercity.dk Resume: Kort om mig: Jeg er udadvendt, morgenfrisk og imødekommende. Som det fremgår af min CV, har jeg i nogle år været selvstændig, men mine spidskompetencer ligger inden for kontor og administration. Som vikar gennem mange år er jeg omstillingsvant, og jeg har nemt ved at sætte mig ind i nye arbejdsområder herunder mange nye omstillingsanlæg. Jeg er hurtig på tasterne, kan lide at få en travl og hektisk hverdag til at hænge sammen og varetage mine opgaver i en positiv ånd. 2008 – 2010 Firma: A.P. Botved A/S Beskæftigelse: Faktureringsmedarbejder Arbejdsområder Fakturering af montørers arbejdssedler, rykning af inkassokundeer, arkivering, telefonbetjening, ad hoc opgaver. 2007-2008 Firma: Griffin ejendoms- og investeringsfirma Beskæftigelse: Receptionist. Arbejdsområder: Telefonbetjening, mødebooking, kuvertering, arkivering, modtagelse af gæster, postsortering, fordeling af post i huset, frankering, bestilling af DHL, TNT, TAXA, og andre pakketransportkørsler, samt opdækning og afrydning af mødelokaler. 2006 – 2007 Firma: Formula A/S Beskæftigelse: Receptionist. Arbejdsområder: Telefonbetjening, modtagelse af gæster, postsortering, frankering, kuvertering, arkivering, diverse fakturerings- opgaver for bogholderiet, bestilling af DHL m.m. 1999 – 2005 Firma: Kampsax/Cowi A/S rådgivende ingeniører. Beskæftigelse: Receptionist. Arbejdsområder: Telefonbetjening i call-center for husets ca. 3000 medarbejdere i både ind- og udland om formiddagen. Eftermiddag: Modtagelse af husets gæster fra ind- og udland i hovedreceptionen . Mødebooking, samt videreformidling af indkomne mail, kopier, telefonbeskeder, til medarbejdere i ind og udland. Bestilling af Taxa m.m. for husets gæster. - 2 - Ellis Vest Thomsen Tlf. 26 29 81 21 1995 – 1999 Firma: Egen Fish and chips restauration i Valby samt Take away Beskæftigelse: Åbnede Danmarks første originale Fish and chips efter engelsk koncept, med importering af samtlige maskiner fra England. Indkøb af fisk fra hanstholm, servering, samt salg ud af huset. 1991 – 1995 Firma: Dagrofa detailkæden S-engros i Glostrup. Beskæftigelse: Receptionist og leder af husets reception. Arbejdsområder: Telefonbetjening, modtagelse af gæster, frankering, uddelegering af arbejdsopgaver til husets piccoliner, der var tilknyttet receptionen. 1987 – 1991 Firma Egen restauration i Benidorm ved Solkysten i Spanien. - Arbejdsområder: Restauration med egen breakfast, dansk smørrebrød samt få danske retter og barservering. Indkøb på markeder hver dag. Kursus i Spansk nogle gange om ugen. 1978 – 1987 Firma: Miljøkontrollen/Skadedyrskontrollen i København. Beskæftigelse: Kontorassistent. Arbejdsområder: Sekretær for Miljøkontrollens afdelingschef samt vikar for borgmesterens sekretær ved ferie og sygdom. Referant ved bestyrelses- og samarbejdsudvalgsmøder. Renskrift af referater og videreformidling. Renskrift af specialrapporter omkring lugt- og luftforurening for afdelingens ingeniører. Korrekturlæsning af udgående skrivelser og miljøartikler samt afløsning i receptionen ved ferie og sygdom. De sidste tre år sekretær for chef samt 30 rottefængere i Skadedyrskontrollen, samt varetagelse af indfangning af herereløse katte i hele Storkøbenhavn i samarbejde med Kattens værn. 1974 – 1978 Firma: Statsanstalten for Livsforsikring A/S. Beskæftigelse: Kontorassistent. Arbejdsområder: Modtagelse af kunder ved skranken, rådgivning ved tilbagekøb af forsikringer samt sagsbehandling og renskrivning af diverse sagsakter. 1971 – 1974 Firma: Vilhelm Christiansens Vinfirma/P. F. Heering Beskæftigelse: Kontorassistent. Arbejdsområde: Salgsafdeling, telefonbetjening, udfylde og renskrive ordremodtagelse, udfylde og renskrive export- og importblanketter. - 3 - Ellis Vest Thomsen Tlf. 26 29 81 21 Sprogkendskab: Dansk: God i skrift og tale. Engelsk: God i tale. Svensk: Godt kendskab Norsk: Godt kendskab IT-kundskab: Kendskab til Word Kendskab til Outlook Kendskab til Sapp Kendskab til C5 Kendskab til mange forskellige omstillingsborde. Referencer: Kan indhentes efter aftale. Kørekort: Ja (B) Fritidsinteresser: Logesøster under Odd Fellow på 9 år. Styrketræning og motion i fitnesscenter. Rejse på ferie til familie i udlandet. Passe dejligt lille hus og stor have om sommeren.
BUSCHAUFFØR/ HANDICAPKØRSEL/ SYGETRANSPORT
Ercan, den 07-09-2011 23:06:01
Robust 34- årig mand søger jobs i ovenstående brancher. Har erhvervskørekort.
BUSCHAUFFØR/ HANDICAPKØRSEL/ SYGETRANSPORT
Ercan, den 07-09-2011 23:07:57
Robust 34- årig mand søger jobs i ovenstående brancher. Har erhvervskørekort.
buschauffør
Jakob, den 08-10-2011 15:27:31
jeg er 32 år,søge job som buschauffør,bor i kbh. Mvh Jakob
Social/sundhed
Janne Gaedt, den 15-12-2011 12:18:27
Jeg er uddannet klinikass. og sygehjælper, er 50 år. Søger job i københavnsområdet.
VZiwoB5i
Juan, den 10-11-2015 17:50:42
efter min mening er dette beidlle direkte perfekt. Dominerende mc3b8rke/baggrund og med en smuk kontrast, der virkelig bare stc3a5r ud. Jeg snakker selvfc3b8lgelig om din bare hud og hc3a5r, hvor det lyse sc3a5 ogsc3a5 bliver brudt med tatoveringen. Kropspositionen er afslappet. Den er ikke opstillet eller falsk. Ansigtet er igen afslappet og alligevel fuld af attitude. Amen altsc3a5 jeg er da helt pjattet med her beidlle. Virkelig meget ros til Steffen og ikke mindst dig, smukke Sille. Enkelt og alligevel sparker det rc3b8v.Virkelig WOW, dit lc3a6kre kvindemenneske
MyglEHc3
Ravikant, den 13-11-2015 10:02:15
The only time I tend to stay up super late is when Mrs. Jacks is on an overnight or out of town... More so beacsue I can not sleep all that well. Other then that, I am usually falling asleep around 9ish... Yes, I am an old soul. http://dunrdip.com [url=http://lhzaagqlgs.com]lhzaagqlgs[/url] [link=http://jdvkrbwx.com]jdvkrbwx[/link]
Navn:
Email:
Overskrift:
Kommentar: