Sitemap
 

Har du forslag eller ideer til emner, så send os en mail på

redaktion@jobcard.dk

Eller har du lyst til selv at skrive et indlæg og dele dine erfaringer med jobsøgning med andre, så send os en mail på

redaktion@jobcard.dk

Send denne side til en ven

Min E-mail:
Mit navn
Modtagers E-mail
Besked 


Tænk positivt

Af: Monica Bodeholt

Er du jobsøgende er det vigtigt, at du er bevidst om din mentale sindstilstand, så din underbevidsthed arbejder for dig og styrker dig i din jobsøgning.

Som jobsøgende bør du være bevidst om, at du - det meste af tiden - befinder dig i en positv sindstilstand. Det kan lyde som lidt af en frase, at man skal tænke positivt. Men fakta er, at det virker.

Alt, hvad det kræver, er, at du bliver bevidst omkring dine tanker, og at dine tanker kan være med til at fremme, at du når dine mål.

Lær at styre dine tanker

For de fleste er det svært at tænke positivt og negativt på én og samme tid. Du kan ikke både være glad og ked af det. Så ved at finde dine positive tanker frem og holde fast ved dem, så skubber du de negative tanker væk. Det kan lyde banalt, men det er muligt at påvirke egen sindstilstand.

Det er afgørende, at du tror på dig selv og dine mål. Overbevis dig selv om, at du sagtens kan nå dine mål.

Ét af dine mål kunne være dit drømme job. Og ved at give dig selv en masse skulderklap og troen på, at du kan, er dine veje mod jobbet gjort lettere.

Lad underbevidstheden arbejde for dig.

Underbevidstheden kan arbejde for dig. Din underbevidsthed er et godt redskab til din vej mod målet. Din underbevidsthed kender ikke ordet IKKE, og du skal derfor styrke den og lade den arbejde for dig.

For at styrke din underbevidsthed er det en god idé at skrive dit mål ned på nogle lapper papir, som du placerer rundt omkring, hvor du ikke kan undgå at se dem. Det kan for eksempel være på spejlet i badeværelset, opslagstavlen, køleskabet, natbordet, i bilen eller andre steder, du ikke kan undgå at se.

Skriv dine mål ned

Hver gang, du ser én af dine papirlapper med dit mål skrevet på, vil det blive printet ind i din bevidsthed, hvilket betyder, at du overbeviser dig selv mere og mere. Og jo mere du tror på, at det kan lade sig gøre, des større er chancerne for, at det faktisk kan lade sig gøre.

Troen kan flytte bjerge

Du er nødt til at være stærk i troen, hvis du vil opnå dit job mål. Det nytter ikke at gå og sige til sig selv, at det hele ser umuligt ud, og at du alligevel nok ikke får jobbet. For så får du det heller ikke! Brug din energi til at se nye muligheder og tro på, at du kan.

Er du i tvivl om hvilke valg, der er de rette i forhold til din jobsøgning, så lyt til din intuition. Din underbevidsthed vil hele tiden arbejde for dig og vælge og vrage. Den vil igennem din intuition fortælle dig hvilket valg, der er det bedste for dig.

"Lad som om, du allerede har jobbet"

Lad som om, du allerede er i dit drømme job. Udnyt din fantasi
 • Forestil dig en dag på jobbet.
 • Forestil dig dine kollegaer, din chef og dine arbejdsopgaver.
 • Forestil også dig selv i rollen som den person, du ønsker at være.


 • I dine tanker skaber du herved billeder og stemninger, som styrker din kreativitet og hjælper dig til at nå dit mål.

  Brug dine positive tanker hver dag – flere gange om dagen. Automatisk vil det sætte sig fast i din underbevidsthed og blive betragtet som et faktum.

  Du kan ikke undgå hurdler på din vej mod målet. Brug det negative som noget lærerigt, og vend det til positiv lærdom. Søg nye muligheder i stedet for at give op.

  Ønsker du at læse mere om forbredelsen til din jobsøgning

  Copyright JobCard - Kopiering kun efter skriftlig aftale


  Hvad mener du:

  Navn:
  Email:
  Overskrift:
  Kommentar: