Sitemap
 

Har du forslag eller ideer til emner, så send os en mail på

redaktion@jobcard.dk

Eller har du lyst til selv at skrive et indlæg og dele dine erfaringer med jobsøgning med andre, så send os en mail på

redaktion@jobcard.dk

Send denne side til en ven

Min E-mail:
Mit navn
Modtagers E-mail
Besked 


Få hjælp til din ansøgningDe fleste af os synes, det er svært eller besværligt at skrive en god ansøgning

For de fleste af os er der år imellem, at vi skriver ansøgninger. Så når du endelig sidder der, kan det være svært at sætte ord på sig selv og sine kvalifikationer.

Få professionel hjælp

Men nu er det muligt at få professionel hjælp til din ansøgning og jobsøgning. Det gør det meget nemmere og lettere at være jobsøgende. Det styrker dine chancer for at få en positiv response på dine ansøgninger, så du bliver en af de udvalgte, som bliver inviteret til jobsamtale.

En ansøgning svarer til et salgsbrev – hvor du skal ”sælge dig selv og dine kvalifikationer ”. Mange synes det er rigtigt svært dét "at sælge sig selv" i en ansøgning, men det kan du få hjælp til nu.

Du har én chance med din ansøgning.

Ansøgningens eneste funktion er altså at åbne døren. Du har cirka en side til at gøre godt med i din ansøgning, så kunsten er at vælge sine ord med omhu.

Du har ét skud i bøssen! Rammer du forbi – og ryger i bunken for afslag – er muligheden forpasset. Derfor er det vigtigt, at din ansøgning er i orden.

Derfor kan det betale sig at overveje at få professionel hjælp.

Hvorfor er det svært at skrive en god ansøgning?

Det at beskrive sine egne kvalifikationer og kompetencer kan i sig selv være en udfordring.

De fleste af os er meget indforstået med det, som vi beskæftiger os med i det daglige. Det kan være svært at sætte ord på. Specielt så det kan læses og forståes af en udenforstående med helt andre forudsætninger.

Desuden har vi alle sammen en evne til at tage os selv og ikke mindst vores kvalifikationer og talenter for givet. Det kan være svært at se sine egne gode sider og talenter. Med fare for, at det slet ikke kommer med - hverken i ansøgningen eller CV’et. Derfor bør man overveje at få professionel hjælp fra en udenforstående, som langt lettere kan se dine talenter og kvalfikationer til et givent job.

En klassisk fejl, som mange begår er, at de glemmer at sætte sig i modtagerens sted, når de skriver en ansøgning. Resultatet er, at kommunikationen rammer helt ved siden af. Også her er der mange, som har brug for hjælp til at sætte sig i modtagerens sted.

Så er der selve sproget, hvordan finder man rette tone og sprogbrug, og hvordan med selve formuleringerne! Her bør du også overveje at få et par professionelle øjne til at tage et kig på sproget.

Få professionel hjælp til din ansøgning

Men nu er der hjælp at hente. Med QuickSvar modtager du inden for 24 timer en professionel feedback/tilbagemelding med konkrete løsningsforslag.

Vores rådgivere/konsulenter har alle en mangeårig baggrund inden for rekruttering og HR.

Vi kender den anden side af bordet og er vant til at læse CV’ere og ansøgninger. Vi ved, hvad der skal lægges vægt på, og hvad du skal fremhæve ved din baggrund for at blive kaldt til jobsamtale. Vi ved også, hvad du ikke skal skrive.

Få professionel hjælp til din ansøgning med QuickSvar.

Copyright JobCard - Kopiering kun efter skriftlig aftale


Hvad mener du:

hjælp med ansøgning
maria novaa, den 16-04-2011 12:28:02
Hej jeg vil gerne ved hvad koster laver en god ansøgning? Mvh Maria Novaa
Hjælp til ansøgning indenfor pædagog faget
Tina Brandstrup Hansen, den 13-05-2011 12:04:55
Hej Jeg er for nylig uddannet pædagog og går nu og søger job. Jeg har en del vikar arbejde, men jeg har fundet en stilling på Sølund i Skanderborg, som jeg bare skal have. Der er desværre stor konkurrence, så jeg har brug for hjælp til at lave den bedste ansøgning. Hvad vil dette koste?
Hjælp til ansøgning indenfor pædagog faget
Tina Brandstrup Hansen, den 13-05-2011 12:09:14
Hej Jeg er for nylig uddannet pædagog og går nu og søger job. Jeg har en del vikar arbejde, men jeg har fundet en stilling på Sølund i Skanderborg, som jeg bare skal have. Der er desværre stor konkurrence, så jeg har brug for hjælp til at lave den bedste ansøgning. Hvad vil dette koste?
Ansøgning
Najia, den 28-06-2011 21:37:22
Hejsa. Jeg har brug for hjælp til en ansøgning inden for kontor/reception. Har en advokatsekretær- uddannelse. Hvad vil det koste
Pædagogmedhjælper
Glenn John Dalberg, den 07-11-2011 21:27:49
Hej, jeg har længe ville arbejde som pædagogmedhjælper, da jeg vil tage udannelsen senere hen, men har desværre ikke kunne få et job. kunne jeg få hjælp til dette og i givet fald hvad er prisen og er den job garanteret.?
Hjælp til en ansøgning
Susan Hess, den 05-09-2013 11:16:33
Hej, jeg har brug for hjælp til en ansøgning indenfor receptions/sekretær/kontor faget.Har en ansøgning som jeg sender..men det lige som om, resultatet udebliver :-) Måske "nye" øjne"..kunne give et par fif.
Hjælp til Ansøgning
Susanna, den 18-09-2014 12:35:42
Hej. Vil gerne hører priserne, hvis man skal have hjælp med ansøgningen. Jeg har nemlig på gang fået afslag efter afslag. Skal søge ind på pædagog uddannelsen her til marts via kvote 2,men skal have haft et arbejde som pædagogmedhjælper. Håber i kan hjælpe mig.
ansøgning
Tina Madsbjerg, den 11-02-2015 12:27:50
Hej Jeg har brug få hjælp til min ansøgning og cv. Det jeg har brug for med min ansøgning er tilføjelser, evt omformulering, rettelse og Feedback Cv er en gennemgang , rettelse og feedback Hvad vil det koste og kan jeg nå at få hjælp , så jeg kan have den til på lørdag ?? Med venlig hilsen Tina Madsbjerg
pædagogisk assistent
christina, den 22-03-2015 14:20:01
hej vil også høre hvad det koster at få hjælp til at skrive den helt rigtige ansøgning. er pædagogisk assistent og har et arbejde men vil gerne væk på grund af et meget dårligt arbejdsmiljø.
Hjælp til,ansøgning.
Susan Nielsen, den 26-07-2015 20:34:04
Hej. Hvad er prisen for at få skrevet en ansøgning?
Hjælp til at *få jobbet* via en ansøgning
Lene Sørensen, den 01-09-2015 13:28:37
Hej, hvad koster det at få hjælp til en ansøgning?
hjælp til ansøgning
jeanett , den 12-10-2015 10:57:48
hvad koster det.
pris
Jannie meyer, den 06-12-2016 07:27:23
hej jeg søger hjælp til at få skrevet en god ansøgning,er uddannet social og sundhedsassistent
Pris
Rikke, den 20-02-2017 17:55:40
Pris på kvote 2 ansøgning til socialrådgiver uddannelsen?
Navn:
Email:
Overskrift:
Kommentar: