Sitemap
 

Har du forslag eller ideer til emner, så send os en mail på

redaktion@jobcard.dk

Eller har du lyst til selv at skrive et indlæg og dele dine erfaringer med jobsøgning med andre, så send os en mail på

redaktion@jobcard.dk

Send denne side til en ven

Min E-mail:
Mit navn
Modtagers E-mail
Besked 


The Power of FailureÉn af grundene til, at at en jobsamtale og interviews er spild af tid, er, at folk lader som om, at muren ikke eksisterer. Nogle arbejdsgivere vil måske stille spørgsmål som: Hvad er din største svaghed? Et klassisk spørgsmål til en jobsamtale.

Sjældent stilles det nok vigtigste spørgsmål: Hvad lærte du! Hvordan gjorde den oplevelse dig stærkere?

I bogen “The Power of Failure: 27 ways to Turn Life’s Setbacks into Success” beskriver Charles C. Manz, hvilke kriterier NASA benyttede, da de skulle udvælge kandidater til deres Apollo 11 mission.

Efter den første udvælgelse, baseret på akademiske kvalifikationer, havde NASA stadig flere tusinde ansøgere. Det næste skridt var derfor interessant. De sorterede kandidater fra, der ikke havde oplevet at mislykkes.

- Nogle ville måske mene, at det ville være mere logisk at vælge kandidater, der havde så stærke karrierer, at de aldrig havde oplevet at fejle. I stedte valgte NASA kandidater, der decideret havde prøvet at fejle. Disse personer havde nemlig kæmpet sig tilbage på sporet, og man mente derfor, at de var stærkere kandidater, skriver Charles C. Manz.

Hvis du ikke har oplevet en signifikant fejltagelse, er det enten, fordi du er meget ung, har været meget heldig eller er meget lidt for at tage en chance.

Ligesom man kan lære meget om en person ved at fokusere på fejltagelser, kan man også lære en del ved at fokusere på svagheder. Men svaret på den type spørgsmål under et interview medfører ofte endnu mere varm luft end spørgsmål om fejltagelser.

Kend dine svagheder

Selvom du pynter lidt på sandheden under en jobsamtale, skal du kende dine svagheder og have forberedt et par ærlige svar. Det betyder ikke, at du skal hænge fast i dem, men blot at du er klar over dem. Det viser, at du som menneske besidder selverkendelse, og er afklaret omkring dig selv samt står ved dig selv.

Ønsker du at læse mere om jobsamtalen

Copyright JobCard - Kopiering kun efter skriftlig aftale


Hvad mener du:

WOfletsxt3hJ
Eel, den 19-01-2015 15:11:19
The hostney of your posting is there for all to see
SHP8oWhesZ
Christian, den 21-01-2015 18:56:28
Hold op hvor en sej lille brandmand ... sad lige og se5 Brandmand Sam med mit barerbann idag og te6nkte at jeg ville prf8ve at lave se5dan en dragt til ham.Jeg er vild med hjelmen, alletiders ide !!KH Jytte http://sgbkojzcfl.com [url=http://hmiozr.com]hmiozr[/url] [link=http://qvpxxgmmaiv.com]qvpxxgmmaiv[/link]
HGUkDuEDmO
Bob, den 10-11-2015 17:53:12
HejJeg har lige opdaget din blog! Jeg se5 dig i c5rshus i tiargsds! Du kom ge5ende forbi mig, og jeg te6nkte, hun har godt nok en fed stil! Kunne straks se at det var dig jeg havde set, pe5 de hf8je sko og de ternede bukser:-)//Caroline
Q3OrGdqXlFEr
Ronaldo, den 11-11-2015 11:08:05
Ne5e5h det er da en fin hest. Hvor kunne det ve6re fedt, hvis man kunne lave manke pe5 den, se5 der var lidt blf8d at rive i men det er nok ikke helt nemt. Hun ser ud til at ve6re ret glad. Dejligt gamle ting kan genbruges.
LeehKJwRB0Zt
Obaderin, den 13-11-2015 10:02:27
Heeeei!Jeg se5 at du hadde lagt deg til som ff8lger hos meg og me5tte sjekke ut om du ogse5 har blogg.Og hekilvn flott blogg!!!Ne5 har jeg kost meg lenge her inne hos deg, og vil selvsagt ff8lge deg videre ogse5 GLEDER meg http://agmzvhjuwz.com [url=http://awwvpplcns.com]awwvpplcns[/url] [link=http://lrqyeivai.com]lrqyeivai[/link]
Navn:
Email:
Overskrift:
Kommentar: