Sitemap
 

Har du forslag eller ideer til emner, så send os en mail på

redaktion@jobcard.dk

Eller har du lyst til selv at skrive et indlæg og dele dine erfaringer med jobsøgning med andre, så send os en mail på

redaktion@jobcard.dk

Send denne side til en ven

Min E-mail:
Mit navn
Modtagers E-mail
Besked 


Er du 'Gør det selv m/k' eller til professionelt udført arbejde?

Af: Leo Schramm

Vi kender det alle. Tvivlen om at spendere surt tjente nettokroner på en rådgiver. Det være sig advokat, revisor eller andre fra rådgiverstanden. Allerhelst vil man spare pengene og så selv løse problemet/opgaven.

Jo større opgaven er, jo mere sandsynligt er det, at man rådfører sig med en professionel. Ting kan jo gå galt ...

Hvad med jobsøgningen? Det er vel en væsentlig investering i ens fremtid og udkomme. Er det ikke vigtigt, at gøre tingene optimalt og allerhelst få ønskejobbet?

På JobCard har vi valgt, at have løsninger for 'Gør det selv m/k' og også at tilbyde professionelle løsninger, som giver dig større træfsikkerhed og mindre arbejde med et område, du ikke dagligt beskæftiger dig med.

Hvis din fremtid er vigtig for dig skulle du starte med at melde dig ind i JobCard Club og sammen med rådgiverne beslutte hvilke tiltag, som vil være optimalt for dig.

Eller skal man bare kaste sig ud i jobsøgningen eller karrierevalget uden at tale med en professionel, erfaren partner?

Hvad mener du?Copyright JobCard - Kopiering kun efter skriftlig aftale


Hvad mener du:

test
test, den 14-05-2010 15:24:59
test
test2
test2, den 14-05-2010 15:26:22
test2
Man skal følge sin mavefornemmelse.
Jesper Lindgren, den 18-09-2011 14:50:43
En god rådgiver er altid sagen, men ens mavefornemmelse skal man ikke undervurderer, jeg har selv gjort det i alt for mange år, fordi mange rådgivere havde en standardtilgang, men fik så endelig en coach der forstod at afdække andet end standardløsninger, hvorfor jeg nu er blevet selvstændig med blandet andet et site (http://komiarbejde.dk), omkring jobsøgning. Så find ikke bare en rådgiver men en der ikke har standardløsninger på lager.
rzcscelo
fgtlmjdozz, den 16-08-2012 09:48:16
grsuukpcdbse, http://www.vcnvdpmxvh.com ootdjivewq
058a0joH
Carrie, den 18-01-2015 13:32:13
Unfortunately, that is quite common in Hong Kong but also over the world. If I am not deaf and suerly need some human contact, you may place me in that group as well. My cousin is the 'boy'. Though he does enjoy basketball and travelling. He has not worked since college. Dealing with working adults can be difficult for him. That talks of finance, news and arts are a bit too much for him.
ZD2pVTxJ
Larusa, den 21-01-2015 11:00:45
i have to admit that until right now i've never heard of you, but i also gotta say that the first time i heard the theme to boston med i was taoltly hooked man, i mean blown away. Gotta hear more of you stuff. You seriously rock brother! http://urfrhbkdv.com [url=http://pvkriwyk.com]pvkriwyk[/url] [link=http://yxoifj.com]yxoifj[/link]
Navn:
Email:
Overskrift:
Kommentar: