Sitemap


Find dit ønske job

Statistisk er det ikke mindre end 70 procent af den erhvervsaktive gruppe, som overvejer et nyt job, og det kan jo kun være udtryk for, at langt de fleste er mere eller mindre utilfredse med deres arbejdssituation.

Næsten alle har prøvet at have et job, hvor de absolut ikke trives. Utrolig mange har faktisk prøvet det indtil flere gange, og derfor kender vi også alle adskillige i omgangskredsen, der er utilfredse med deres jobsituation.

Utilfredsheden er ikke koncentreret om enkelte firmaer eller brancher, men rammer bredt og dermed stort set alle virksomheder i dansk erhvervsliv.

Ændring af perspektiv

Den manglende trivsel er en ulykke for både medarbejder og virksomhed, for de fleste har en tendens til at bruge uanede mængder af tid og energi på at tale om deres utilfredshed. Og selv om de fleste af os er rigtig gode til at fortælle, hvad vi er utilfredse med - og ikke mindst hvad vi absolut ikke vil stå model til - glemmer vi at definere, hvad det så er, vi vil i stedet.

Det er ikke specielt smart, da denne opmærksomhed betyder, at det er disse negative tanker, der kommer til at dominere vores liv. For at ændre denne situation er det derfor nødvendigt at starte med at ændre vores attitude og mentale indstilling i forhold til vores arbejdsliv.

For at komme videre er det med andre ord nødvendigt at ændre det arbejdsmæssige perspektiv.