Sitemap


Personlig udvikling

Ønsker du virkelig at realisere dine drømme og se dem blive til virkelighed? Så er det nødvendigt at få styr på, hvad din hjerne er for en størrelse, hvordan den fungerer og hvordan du får den til at blive en bevidst samarbejdspartner.

Hjernen tilbyder os nærmest uanede muligheder, og derfor er det også her, at nøglen til den personlige udvikling skal findes. Alt hvad vi oplever skabes og registreres i hjernen - uanset om der er tale om følelser, tanker eller handlinger.

Befinder du dig i et job, som du ikke er tilfreds med, eller mener du, at din karriere ikke udvikler sig som ønsket, bør du vende blikket indad og gå i gang med at arbejde med din personlige udvikling.

I forbindelse med personlig udvikling begår mange den fejl, at de går efter de hurtige løsninger, men virkeligheden viser, at resultatet er tilsvarende kortvarigt.

Vedvarende forandringer

Vedvarende forandringer kræver forståelse af, hvordan hjernen og det ubevidste sind fungerer, og først når indholdet i det ubevidste sind er kendt, er det muligt at foretage bevidste forandringer.

Selvom hjernen er af ældre dato, er det stadig verdens mest geniale computer. For at kunne bruge den optimalt er det imidlertid nødvendigt at vi – som med en computer – sætter os ind i, hvordan den fungerer, og hvad den rummer af ”software” og ”programmer”.

Først derefter vil vi være i stand til at afinstallere og installere nye programmer - og dermed skabe varige forandringer.