Sitemap


Sikkerhed og brugerbetingelser
for JobCard.dk

Sikkerhed og håndtering af personoplysninger
JobCard.dk indsamler på forskellig vis oplysninger om brugeren i forbindelse med anvendelsen af JobCard.dk. De nedenfor beskrevne retningslinjer beskriver hvilken type af information, vi indsamler, hvordan vi håndterer disse data samt hvordan du kontakter os, hvis du har spørgsmål.

Datasikkerhed hos JobCard.dk
JobCard.dk giver ingen garanti eller sikkerhed for, at vores tjenester altid er tilgængelige. Vi kan ikke udelukke forstyrrelser, afbrydelser eller eventuelt sammenbrud af vores online-tjeneste. Som en ekstra sikkerhed gennemfører vi regelmæssige systembackup på vores servere. Uanset i hvilken form data er blevet overført til JobCard.dk, anbefaler vi, at du selv tager backupkopier.

JobCard.dk forbeholder sig til en hver tid retten til at ændre, udvide, begrænse eller trække vores tjenester tilbage. Som følge deraf kan JobCard.dk ikke holdes ansvarlig for eventuelle data, der er slettet eller gået tabt.

Hvilke personoplysninger indsamler JobCard.dk?
Generelt beder vi dig kun om de personlige oplysninger, vi har behov for for at kunne tilbyde dig vores tjenester. Personlige oplysninger indsamlet af JobCard.dk er primært navn og e-mail adresse.

Tilmelding til JobCards tjenester er baseret på frivillighed og de personlige oplysninger, du afgiver, bruges udelukkende internt i JobCard.dk. JobCard.dk gemmer ikke data på brugere, der har afmeldt tjenesten.

Hvordan beskytter JobCard.dk dine personoplysninger?
Hos JobCard.dk er det vigtigt, at dine oplysninger opbevares fortroligt og sikkert. Derfor er adgangen til dine data kun mulig for dig og få udvalgte ansatte hos JobCard.dk. Du kan have fuld tillid til, at vi beskytter dine personoplysninger hos JobCard.dk. Vi arbejder for at kunne tilbyde dig en tjeneste, der er sikker og uden risiko. Vi vil gøre vores yderste for at sikre, at de informationer, der sendes til os, forbliver fortrolige og kun anvendes til de formål, som beskrives på JobCard.dk.

Brug af JobCards generatorer for udarbejdelse af CV, ansøgning og forberedelse af jobsamtale
Når du opretter og indtaster et CV, en ansøgning eller jobsamtale via vores Generatorer, vil det blive registreret og opbevaret på vores servere under din personlige mappe. Du har selv ansvaret for at slette indholdet, når du måtte ønske det.

Hvis du opretter og indtaster et CV, en ansøgning eller jobsamtale via vores Generatorer uden at være registreret som Bruger vil det blive registreret og opbevaret på vores servere og blive slettet inden for kort tid. Derfor anbefaler vi dig at blive oprettet som bruger.

Vores rådgivning (QuickSvar) omkring udarbejdelse af CV, ansøgninger og jobsamtaler er baseret på fuld diskretion og alle vores rådgivere er underlagt tavshedspligt. Tilbagemeldinger via QuickSvar bliver løbende slettet.

Bemærk, du kan ikke slette dokumenter, hvor der er bestilt QuickSvar. Disse dokumenter kan kun slettes efter, at dit QuickSvar er gennemført og tilbagesendt til ”Din Side”.

Vi sletter dine data, hvis de ikke er blevet opdateret inden for de seneste 12 måneder. Du modtager naturligvis en advarsel, inden dette sker.

Du bør dog være opmærksom på, at det ikke er muligt at gardere sig fuldstændigt ved dataoverførsel på internettet. Når data sendes fra afsender til modtager gennem cyberspace, kan der være en risiko for, at tredjemand tvinger sig retten til dine oplysninger, før de når JobCards servere. Så på trods af, at JobCard.dk gør alt for at opbevare dine oplysninger fortroligt, kan vi ikke garantere sikkerheden af informationen, før den er gemt på vores servere.

Når der downloades fra JobCard.dk, sker dette helt og holdent på egen risiko, og vi er ikke ansvarlige for nogen skade, der måtte opstå som følge af downloadning, installation, lagring eller brug af software eller indhold fra JobCard.dk. Selv om vi bruger de nyeste antivirusprogrammer, fraskriver vi os ethvert ansvar for skade og funktionsforstyrrelser som følge af virus og orm.

Links på JobCard.dk til andre hjemmesider
På JobCard.dk findes der links til andre hjemmesider. Disse hjemmesider er uden for vores kontrol, og JobCard.dk kan derfor ikke garantere for kvaliteten og indholdet af det materiale, du vil finde på disse sider. Vi opfordrer dig altid til at gennemlæse disse siders sikkerhedspolitikker, fortrolighedserklæringer, juridiske erklæringer m.v., når du besøger disse hjemmesider.

Ændring i JobCard.dk's retningslinier
Den hurtige udvikling af internettet og af JobCard.dk kan medføre ændringer i de retningslinjer, der omtales under "Sikkerhed og håndtering af personoplysninger". JobCard.dk forbeholder sig ret til at opdatere og ændre disse retningslinjer. Ved væsentlige ændringer vil dette blive oplyst på en fremtrædende plads på JobCard.dk. Du kan altid se datoen for sidste opdatering nederst på denne side.

Din tilkendegivelse og ændring/sletning af personlige data Skulle du ønske at ændre eller slette dine data på JobCard.dk, skal du blot logge på og benytte de her tilsvarende funktioner. Er du i tvivl, kan du kontakte info@employmentcare.dk.

JobCard.dk kan når som helst trække sine tjenester tilbage eller helt eller delvist slette dine data uden yderligere varsel. Vi sletter dine data, hvis de ikke er blevet opdateret i de seneste 12 måneder. Du modtager naturligvis en advarsel, inden dette sker.

Når du besøger JobCard.dk, accepterer du ovenstående retningslinjer.

Har du kommentarer eller spørgsmål vedrørende ovenstående retningslinjer, er du velkommen til at kontakte JobCard.dk via info@employmentcare.dk.